fredag den 28. august 2009

Man skal ikke græde over spildt mel...

I dag er det fredag, juhuu, det er weekend, man har tidligt fri, og hvad møder så een, da man træder ind i køkkenregionerne: Sille har ondoleret 5 kg god øko-mel, som jeg var kommet til at lade stå på gulvet !!! Hun har da tidligere taget sig af en pose med hundefoder, men det kan man vel bedre forstå, men mel... det er lige til skraldespanden, eller måske man kunne bage noget hønsebrød, de er nok ligeglade med lidt indbagt gulvsnuller.



Nå, heldigvis er det jo ikke kun ulykker, i går da jeg om hjem fra fra arbejde stod der 6 spritnye vinduer til udskiftning i vores hus, jeg glæder mig ret meget til at få nye vinduer i, så stilen kan blive ført tilbage til da huset blev bygget i 1920.
Har husket at tage før-billeder, så der er fotos til scrap senere.

Det lange her er til gavlen på 1. sal, og de andre til stueetagen:





Det bliver noget af en forandring, efter som vinduerne nu er brune m. skodder !! Bare jeg kan finde hjem, når de nye er kommet i...

Så har vi lige dyrket lidt hokaido-græskar i går, er vilde med den orange farve. Skal prøve at lave lidt marmelade af dem, og måske suppe.



Og så er der jo fignerne, der begynder at blive brunlige og modne, syltekrukken må frem.


.

Så skal jeg ellers til at overveje, hvad jeg skal have med til sensommerscrap den 05.09., det er i god tid, ja, meeeen den næste uge kan hurtigt gå, og jeg vil have pakket det rigtige denne gang. Glæder mig til at møde en masse skønne scrapkvinder !

Det var lige lidt diverse herfra andedammen, rigtig god weekend til alle !
Jeg skal til Sejrø på søndag, skal sejle i en times tid, så vinden må godt lige lægge sig.

fredag den 21. august 2009

Farmor-album

Så er det sørme lykkedes for mig, at få lavet et album på rekordtid... et album fra vores farmors (nu oldemor) 94 års fødselsdag, som blev holdt den 25. juli. Der gik jo da nogen dage, inden jeg fik idéen til at lave hende et album i stedet for at få billederne serveret i en fotokuvert. Særlig de sidste dage har jeg arbejdet ihærdigt for at få det færdig til lørdag, hvor det er tænkt hun skal have sit album. Hvis ikke det var fordi jeg har ferie, havde jeg ALDRIG nået det på den for mig korte tid !
Det var hensigten, at siderne skulle holdes i den gennemgående farve lyserød efter den bluse hun havde på, meeeen så var det jo at en af gæsterne havde en grøn skjorte på, og så tog det fart med grønt/lyserødt, som efterhånden udviklede sig til grønt/blåt/tyrkis med en snert lyserødt et eller andet sted på LO'et. Det var også svært at scrappe lyserødt med de tyrkise bluser. Nogle af siderne synes jeg selv er flotte, mens der er andre, som jeg knapt er så stolt af, men sådan er det vel altid.
















De 2 sidste meldte afbud dels pga besøg i hovedstaden og dels sejlads i udenlandske farvande:




¨
Albummet er lavet i A4 og for første gang har jeg benyttet min Bind-it-all maskine, må nok sige at albummet er blevet rigelig tungt til at metalspiralerne kan holde, så det "dropper" ude i kanten foran.

Nu forestår et god gang oprydning i scraprummet, for der ser mildest ikke godt ud !

fredag den 14. august 2009

Jylland rundt på 5 dage

Så har vi ferie igen, og har været på en lille Jyllandstur. Har besøgt Esbjerg (de hvide mænd), Fanø (døre og hund på strand), Thyborøn (stjerneskud og glas-ko), Skagen (de 4 bronzedamer i museets have) og dens gren (solnedgang) samt Grenå og Skandinavisk Dyrepark. En hurtig-tur, men hvor har vi oplevet meget, kan slet ikke forstå, at vi ikke har været væk i 14 dage.
Den står også på ferie i næste uge, hvor vi skal have besøg af tøzerne, vi skal lidt i sommerhuset og måske have familie-tam-tam dér på en forhåbentlig solrig lørdag, ellers hedder det støvler og vind/regntæt tøj og indendørs spisning. Alt afhænger af DMI/Jarnvig & Co.


 
Posted by Picasa

fredag den 7. august 2009

Den 07.08.09 kl. 10.11.12

MH72 har udfordret os til at fortælle, hvad vi lige lavede præcis 07.08.09 10.11.12, og jeg sad på mit arbejde og var i færd med at visitere henvisninger. Det var så lige knap 7 timer før uret ringede til ferie i 14 dage, juhuu ! Skulle nemlig lige overstå en 8-17 vagt.



Ja, billedet er beskåret kraftigt, der er jo ikke nogen grund til at afsløre for meget, selv om jeg i dagens anledning havde ryddet op på mit skrivebord, ja pga ferien altså !

onsdag den 5. august 2009

Nyt æg



Som nogen måske kan huske lånte vi sidste år sommerhuset ud til noget familie, og jeg var så heldig at få et hjemmedekoreret strudseæg med 137 får på, hvilket arbejde ! Nu har de samme venlige lånere igen beboet hytten, og igen fik jeg (bl.a.)et flot dekoreret strudseæg. Det måler ca. 17 cm i højden.
Jeg er meget taknemmelig for disse æg, tænk, at giveren har siddet og klippet 138 figurer ud, klistret dem på ægget, sprøjtemalet, pillet af igen, og voila ! Låner gerne det hus ud hver sommer til DEM...